Forma-1 eredmények honlap

Forma1eredmenyek.hu jogi nyilatkozata és adatvédelmi tájékoztatója


Jogi nyilatkozat


Weboldalunkat Ön személyes adatainak megadása nélkül böngészheti. Az oldal használatához semmilyen regisztráció nem szükséges. További adatvédelmi információkhoz kattintson ide!


Ha az üzemeltető jelzést kap nem megfelelő tartalmú információkról, az üzemeltető a törvény, a weboldal, valamint a felhasználók, látogatók érdekeit szem előtt tartva cselekszik. Ezen tartalmak eltávolításáról az üzemeltető nem köteles sem előre, sem utólag értesíteni annak tulajdonosát! Az üzemeltető a fentiektől eltérő esetben követi a hálózat általánosan elfogadott szabályait a Netikettet.


Szolgáltatásaink számos olyan kapcsolódási pontot (linket) tartalmaznak, amely más szolgáltatók oldalaira vezet. Ezen szolgáltatók adat- és információvédelmi gyakorlatáért, vagy az abból fakadó egyes kérdések tekintetében az üzemeltető kijelenti, hogy sem erkölcsi, sem anyagi felelősséget nem vállal. 


A weboldal tartalma kizárólag tájékoztató jellegű. Mivel a felhasznált források száma nagy, a weboldal a tartalom pontosságáért, megbízhatóságáért és az abból eredő károkért, az ellenőrzés lehetetlensége miatt nem felel.


A weboldalt igénybevevő felhasználó elfogadja, hogy a weboldal oldalain reklámanyagok jelennek meg. A forma1eredmenyek.hu értékesítési tevékenységet nem folytat. Az üzemeltető a weboldal oldalain megjelenő ajánlatok, hirdetések, tájékoztatók tartalma tekintetében minden felelősséget kizár.


Az üzemeltető fenntartja a jogot, hogy a weboldal bármely részét, bármely tartalmat bármikor módosítsa vagy átdolgozza, illetve elérhetőségüket korlátozza vagy megszüntesse. A weboldal forráskódja, beleértve grafikai megjelenését és szerkezeti felépítését, az üzemeltető tulajdonában állnak. A weboldal részben vagy egészben sem másolható, módosítható, terjeszthető vagy értékesíthető a Mi előzetes és írásos beleegyezésünk nélkül, annak ellenére, hogy az oldal részletei letölthetőek, illetve kinyomtathatóak otthoni, nem kereskedelmi célú felhasználásra.


Minden jog fenntartva © 2024, www.forma1eredmenyek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | | Kapcsolat: info(kukac)forma1eredmenyek.hu | WebMinute Kft.